sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa


Onko ihanampaa kuin kevät :) valo, aurinko, lumi ja jää sulaa, luonto heräilee hiljalleen. Koirat on yltäpäältä kurassa lenkin jälkeen ja löytävät vaikka mitä kivaa sulaneilta tienpientareilta.

Fastfood mun tyyliin. Kukkakaalia, kanaa, siemeniä ja pari riisikakkua.
Päivät menee nopeasti varsinkin arkisin. Työ vie aikalailla mehut ja illat on aikataulutettu treeneille. Huomisesta lähtien mukaan lisätään myös äipän treenit. Hyvällä fiiliksellä ainakin vielä olen. Toisaalta tunne on erilainen kuin ennen koska nyt menen sinne pitämään itseni kunnossa, Hra Fibron aisoissa. Ennen menin sinne pääasiassa painoa pudottamaan. 

Iltapala omenaletut munista, omenasoseesta, tattarijauhosta.
Säryt ja kivut on pysyneet suht hyvin poissa. Oireetonta päivää ei tietenkään (?) ole ollut, mutta tämä on pientä talveen verrattuna. Vähän on aamuisin sementtiä nivelissä, päkiä saattaa vihlasta ja kroppa kankea. Silti olen edelleen todella vakuuttunut ruokavalion voimasta. Tällä jatketaan.


Ja Monnan ja Tuukan vinkeillä mun ruokavalioni laajenee hurjasti. Kiitos loistavien ruokavinkkien. Tänään sain sähköpostiin nipun vanhaa ja uutta asiaa ja niillä lähtee huomenna Muutos100 liikkeelle.

Asennetta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti