sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Varaslähtö

Remake Mama
Kaima Kototeko-blogissa haastoi äitejä tekemään itselleenkin vaatetusta eikä aina jättää itseään sinne ompelujonon hännille. MInä aloitin tätä proggista jo joulun aikaan kun rupesi oma vaatekaappi niin sanotusti ottamaan kupoliin ja lapset ei enää oikein huoli mamman ompeluksia kun ne on liian lällyjä. Täytyis varmaan kaivella nettipuoteja niiden kanssa jos löytyis jotain ei niin lällyä.


Kuvat ovat hävyttömän laaduttomia känykkäkuvia, väri toistuu omalla koneella parhaiten tuossa ylempänä hihansuusta otetusta. Tiilenpunainen tunika muokattuna ottobre womanin patchworkin pohjalta. Vaikka reippaasti levensin kaavaa helmaa kohti niin silti sain tehdä vielä kiilat sivuille tuomaan lisää leveyttä. Silti on vähän kippana päällä. Taskut piti kehitellä töitä varten, että puhelin ja avaimet kulkevat helposti mukana. Aikamoista räpeltelyä kyllä tuntui olevan pitkän ompelutauon jälkeen. 

Harmaa tunika on tehty Onion 2035:lla. Helmaa lyhensin 15cm ja hihat on lyhennetty myös. Tätä olen jopa käyttänytkin. Pientä muokkausta kaipaa kuitenkin; pikkusen lisää ylkappaleen alareunaan ja framilonia etukappaleiden saumaan. Helmaan ja hihansuihin tekisi mieli lisätä pitsiä kunhan sopivaa löydän.

Ompsun pöydällä on odottamassa Paapiin Myyryn herukoita, Siiriä ja Myyryä, Siiriä keinumassa. Lisäksi pätkä Pehemiä/Paapiin siimeksessä ja Pikku Piltin sweet candya. Posti-Pate toivottavasti tuo ensi viikolla pari kirppislöytöä ;) Näistä olisi tarkoitus tehdä itselle mukavia työpaitoja ja -tunikoita joita pidellä sitten vaikkapa leggareiden kanssa. Vielä pitäisi löytää The Leggings kangas. Kaavan aion tehdä Mallikelpoisen ohjeilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti